Om yoga

Der findes mange forskellige former for yoga og nye udvikles hele tiden. Emnet yoga er nærmest uendeligt, men her kan du starte med at få svar på nogle af de mest basale spørgsmål.

Yoga er en 5000 år gammel bevægelsesform, der oprindeligt stammer fra Indien. I Yoga arbejder man både med den ydre- og indre krop, samt sindet. Der findes mange forskellige former for yoga og nye udvikles hele tiden. Emnet yoga er nærmest uendeligt, men her kan du starte med at få svar på nogle af de mest basale spørgsmål. Har du selv viden om yoga, som du gerne vil dele her på yogatid.dk, så kontakt redaktionen på mail: info@yogatid.dk.

Meditation

Læs artiklerne her for at finde ud af hvorfor Yoga og Meditation unægteligt hænger sammenLæs Mere

Yogaens 8 trin

af Britt Søndergaard

Indenfor yoga findes en slags Einstein, som hedder Patanjali. Han har forstået at forklare yoga, som en videnskab. Patanjali bekriver denne opdagelsesrejse, der gennem et ældgammelt erfaringssystem realiserer selvet ad en 8 trinet vej til samadhi.

Læs Mere

Yogatyper

Her kan du få et overblik over de mange yogatyper, og finde inspiration til at vælge den bedste for dig, alt efter om du vil brænde energi af, eller finde ro i dig selv.Læs Mere

Symboler og ord

Hvad betyder de?

I yoga-kredse bruges forskellige fremmedartede udtryk som mantra, chakre, guru osv. De fleste af dis...

Læs Mere

Yoga-personligheder

Læs om danske og udenlandske yoga-personligheder.

Læs Mere

Yogapoesi

Der er sagt, sunget og skrevet mange flotte, kloge, lærerige og spændende tekster om yoga.

Læs Mere

Yogapraksis

Der findes ligeså mange måder at praktisere yoga på som der er yogaudøvere. Her kan du finde inspiration til din daglige yogapraksis

Her kan du finde nye øvelser, og blive mindet om de gode gamle øvelser, som man ind imellem glemmer.

Læs Mere

Kommentarer