Meditation

Læs artiklerne her for at finde ud af hvorfor Yoga og Meditation unægteligt hænger sammen

Den største myte om meditation

Du må gerne have tanker under meditation

Det er helt ok at have tanker i hovedet, under meditation. En af de største myter om meditation er ifølge yogalærer Sandy C. Newbigging, at man skal tømme hovedet for tanker.

Læs Mere

Kan man tage et portræt af sjælen?

Egoet forsvinder under dyb meditation! Den iagttagelse gjorde den danske fotograf Søren Solkjær Starbird efter sit møde med en gruppe Raja Yogier i Indien.På toppen af Mount Abu i staten Rajasthan ligger Brahma Kumaris World Spiritual University, som er hovedkvarteret...

Læs Mere

Meditation - hvorfor? - derfor!

En veldokumenteret vej til stresshåndtering og ny energiMeditation dækker over en samling af teknikker, der har været anvendt i talrige kulturer i årtusinder. Populært sagt er der tale om "mental motion". Og det er nemt. Alle kan meditere.

Læs Mere

Meditation og Mindfulness

tidløs visdom til det moderne menneske

En bog af Henning Daverne, som med en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og selvudvikling har kastet sig over et ambitiøst projekt, nemlig at introducere danskerne for mindfulness og meditation og ideerne bag diciplinerne.

Læs Mere

Mental motion - den nye dille

Jeg har netop set en enestående dokumentar i biografen. Der er tale om danske Phie Ambos aktuelle dokumentar med titlen FREE THE MIND. Filmen er en fantastiske fortælling, om hvordan en hjerneforskers vision vender en dreng med ADHD og to krigsveteraners skæbne.

Læs Mere

Ny forskning viser at meditation gør os sundere og klogere

ny forskning kortlægger fordelene ved meditation

Folk der mediterer regelmæssigt har mindre stress, lavere blodtryk, bedre imunforsvar og mere ’brainpower´end folk, der ikke mediterer. Det viser et nyt research studie, der er foretaget af Harvard Universitet i samarbejde med Justus Liebing University.

Læs Mere

Portræt af sjælen

Dansk fotograf har taget portrætter af mediterende yogier. Resultatet er en række helt fantastiske portrætter, med masser af nærværd.

Kan man tage et portræt af sjælen? Det spørgsmål blev den danske fotograf Søren Solkær Starbird inspireret til at stille, da han for nogle år siden besøgte Rajasthan i Indien.

Læs Mere

Sunde medarbejdere er produktive

Sunde og glade medarbejder skaber mere værdi

Det amerikanske biokemifirma Promega Corp, har i næsten bogstaveligste forstand set lyset. Hver eftermiddag samles de medarbejdere, der ønsker det, i en sal med trægulv og levende lys, til en stund med meditation og yoga.

Læs Mere

Yoga og meditation kurerer panikangst

ny bog om yoga som middel mod panikangst

Learning to Breathe, hedder en ny bog hvor forfatteren Priscilla Warner, fortæller hvordan hun ved hjælp af yoga og meditation slap fri af daglige angstanfald. I årevis havde Priscilla Warners hverdag været tyraniseret af angstanfald efter angstanfald.

Læs Mere

Yogitunes, find din yogamusik her

nyt website gør det nemmere at finde musik til din yogaundervisning

Tre af USA´s mest kendte yoga-musikkere og komponister har nu startet Yogitunes. Et nyt site hvor du kan downloade musik, der er specielt komponeret til yogaklasser, meditation og andre wellness aktiviteter.

Læs Mere

Kommentarer