Yoga for Børn

Brandvarm anbefaling

Dyrk yoga med dine børn

Dejlige sommerdage med børnene, solen skinner og måske har I lyst til at dyrke lidt yoga sammen?  Hvis det skulle være tilfældet, så vil yogatid.dk gerne komme med en brandvarm anbefaling.

Læs Mere

DVD: Yoga for børn

En dejlig enkel og børnevenlig instruktion, gør denne dvd rigtig anvendelig.

Læs Mere

Mænd med en mission

De underviser skoleelever i yoga

I Baltimore er tre unge mænd begyndt at undervise skoleelever i yoga og mindfullness. Tilsammen kalder Ali, Atman og Andres sig for: A-team. For 9 år siden startede de tre fyre Holistic Life Foundation, som kalder sig for et non-profit-firma,...

Læs Mere

Sjov med yoga – for børn og voksne

Boganmeldelse af yogabog for børn og voksne

Sjov med yoga leverer en mulighed for at kombinere bevægelse og samvær med sine børn og endda på en stille og rolig måde.

Læs Mere

Verdens yngste yogalærer

Kun 11 år gammel og allerede uddannet yogalærer

Man bliver aldrig for gammel til at dyrke yoga, plejer devisen at lyde. Men 11-årige Amandine Lerner fra USA trækker gennemsnitsalderen for yogalærere kraftigt i ned. Hun er nemlig kun 11 år.

Læs Mere

Yoga for teenagere

Som opvarmning til Copenhagen Yogafestival har der sommeren igennem været gratis yogasessions. I lørdags var det for teenagere.

Læs Mere

Yoga hjælper teenagere

Ny forskning viser at yoga kan forebygge stress og depression hos teenagere

Ny undersøgelse viser, at yoga kan hjælpe teenagere med at undgå stress, angst, depression og humørsvingninger generelt. Forskere fra Brigham, Womens Hospital og Harvard Medical School, har for nyligt gennemført en undersøgelser,  hvor der deltog 51 unge studerende.

Læs Mere

Yoga-opdragelse til teenagere

En ny bog præsenterer og forklarer den dybere mening med yoga til store børn og teenagere. Bogen I Love Yoga- a guide for kids and teens, gør meget ud af at forklare, at yoga ikke kun handler om de fysiske...

Læs Mere

Yogabog til børn

fantastisk yogabog til børn

Budabebe – hedder bogen, som med de fineste illustrationer viser 12 forskellige yogastillinger til børn i alderen fra 3 – 7 år. Bogens budskab er, at en sjov og sund opvækst er det bedste, man kan give sit barn.

Læs Mere

Kommentarer