Profiler af danske yogalærere

Ønsker du at uddanne dig til yogalærer, er der mange forskellige retninger, skoler og lærer. Her på yogatid.dk kan du orientere dig i de forskellige muligheder og finde lige præcis den uddannelse, der passer til dig. Har du selv information eller erfaringer, som du ønsker at dele med andre yogainteresserede så kontakt redaktionen på mail@yogatid.dk.

Elena Mironov

"My path of yoga is a life long journey, gradually unfolding and permeating every aspect of my life."

Læs Mere

Aase Kristensen

Yoga gav mig et anderledes liv

Jeg har undervist i hathayoga i mere end 30 år, og de mange års erfaring har lært mig, at se på det enkelte menneske og tilrettelægge øvelserne derefter.

Læs Mere

Alison Strong

Hvem er Alison Strong:Med mere end 30 års erfaring som professionel danser og underviser i dans, fitness, pilates og yoga, har udviklet Alison til en dygtig og omsorgsfuld instruktør.

Læs Mere

Ann-Charlotte Monrad

Siden 1999 har jeg kombineret min passion for yoga med arbejdet som yogalærer. I min undervisning ønsker jeg at inspirere mine elever til at gøre yogaen til en integreret del af deres liv – ikke kun som fysisk praksis, men også som en måde at møde verden på med større glæde, medfølelse og overskud.

Læs Mere

Birgitte Gorm Hansen

Hos mig lærer du at handle på det du kan mærke frem for at følge ydre autoriteter eller principper. Med sansernes indre kompas i hånden guider jeg dig sikkert gennem en stille men kraftfuld yogapraksis.

Læs Mere

Brit MolgaardLæs Mere

Britt Mellergaard

I 2007 tog jeg til Indien for at tage den traditionelle uddannelse som Hatha yoga-lærer. Da jeg kom hjem, havde jeg det så fantastisk i min krop og mit sind, at jeg var nødt til at dele mine gode erfaringer...

Læs Mere

Britt søndergaard

Yoga er for mig som at vende hjem, tilbage til mig selv og til min naturlige tilstand af balance. Yoga er at mærke svarene indeni, noget jeg først rigtigt kan høre, når jeg er helt stille.

Læs Mere

Charlotte Bruun

Jeg er certificeret Prana Flow® yogalærer fra Shiva Rea i Californien, Samudra school of living yoga.

Læs Mere

Charlotte Clément

 Jeg hedder Charlotte og er Hatha yogalærer. Jeg underviser i Køge og Greve området i Fitness World og FOF. Derudover underviser jeg enetimer i yogaterapi.

Læs Mere

Gitte Nyegaard

Yogalærer (ERYT 200 certificeret), mindfulness instruktør, sportsmassør, personlig træner, zumba instruktør og kostvejleder. Bodyyoga tilbyder yoga i Vanløse og Smørum både for børn og voksne.

Læs Mere

Heidi Egelund

Jeg har taget en 2-årig deltidsuddannelse hos Jette og Hartwig Quelle, på deres yogaskole udenfor Århus. Jette Quelle er i øvrigt uddannet hos Aase Kristensen, som står bag mange dygtige yogalærere.

Læs Mere

Juliet Christensen

Juliet Christensen udd. yoga alliance 200/RYS fra Hamsa Yoga Studio i 2010. Har undervist i Yoga siden 2009 (også børneyoga) og har over 20 års undervisningserfaring  inden for krop og bevægelse - med erfaring indenfor anatomi/fysiologi/ idrætsmassør - og har...

Læs Mere

Jørn Nørtoft

Ejer af Københavns Yoga og eksamineret Dansk Yoga underviser. Jeg er uddannet igennem Dansk Yogas 2-årige yogalærer uddannelse med registreret 600 timers undervisning, hvor vægten på anatomi, fysiologi og yogafilosofi er omfattende og præcis. Jeg blev yogaunderviser efter mange års egen yoga praksis.

Læs Mere

Katja Elley

Jeg er certificeret yoga alliance lærer (200hour) i Thailand ved Peter Clifford. Jeg havde inden da praktiseret og undervist yoga i ca. 3 år.

Læs Mere

Kira Løve

Jeg arbejder med at balancere krop, sind og sjæl ved hjælp af yoga, meditation, åndedrætstræning, healing og coaching. Kontakt mig på telefon: 26586878 E-mail: kira@myyoga.dk Web: www.myyoga.dk

Læs Mere

Kirsten Slots

Kirsten Slots er yoga og mindfulness instruktør og står, i samarbejde med Aase Kristensen, for yogalæreruddannelsen på Kreativ Yoga Skole. Hun underviser desuden i yoga og mindfulness hos virksomheder.

Læs Mere

Louise Højbjerg Kjær

Jeg hedder Louise og er 31 år gammel. Jeg har dyrket yoga i 7 år og har undervist i snart 3. Min uddannelse er en 2 -årig hathayoga uddannelse, fundet sted hos 'Kreativ yoga' i København. Jeg har før yogauddannelsen taget kurser og uddannelse i healing og kinesiologi, som jeg integrerer i yogaundervisningen.

Læs Mere

Lya Saaek

Jeg blev uddannet hathayogalærer i 1992 og certificeret Iyengar Yogalærer i 2000.Jeg underviser 8 hold af forskellige sværhedsgrader hver uge under FOF og Byhøjskolen i Århus og tilbyder også enetimer og yogaterapi.

Læs Mere

Mette Ernst

"Jeg elsker at dyrke yoga sammen med andre. Det giver den største mening for mig, at se blikkene i deltagernes øjne efter endt undervisning.Det vidner om indre ro og glæde - til viderebringelse i livet og til hinanden.Det er yogajuice...

Læs Mere

Minna Gøransdotter Pirots

Jeg hedder Minna og er Hatha yogalærer. Jeg er svensk fra Stockholm og flyttade til København 1997.Min undervisning varierer fra stille hatha yoga timer med fokus på fordybelse til intense vinyasa flow timer. Jeg er meget inspirerad af Iyenga yoga.

Læs Mere

Niels Haahr

Uddannet yogalærer fra Aase Christensen, Kreativ Yoga, i foråret 2009. Jeg underviser på private hold og i Kreativ Yoga, Frederiksberg. Derudover kan jeg tilbyde undervisning på hold i virksomhed...

Læs Mere

Pia Olsen

Jeg er uddannet yogalærer på den Kreative Yogaskole hos Aase Kristensen og Kirsten Slots, og underviser i Hathayoga. Udgangspunktet for min undervisninger er, at alle kan have gavn af yoga, og det gælder om at tilpasse øvelserne, så eleverne får mest muligt ud af dem. Jeg har dyrket yoga i mere end ti år, på alverdens forskellige skoler i København.

Læs Mere

Rikke Flintholm Vestergaard

Jeg er uddannet hos Aase Kristensen og Kirsten Slots på Kreativ Yogaskole på Frederiksberg og underviser i hathayoga. Jeg underviser pt på aftenskolerne aof og fof og desuden på Kreativ Yogaskole.

Læs Mere

Rikke Hansen

For mig er yoga selvhealing, selvterapi hvilket også skinner meget igennem på al min undervisning, uanset om det er i yogaen, meditationen eller på et af de kurser jeg afholder. Jeg er ud over yoga- og meditationslære også kropsterapeut, hvilket gør min yogaundervisning meget terapeutisk. Jeg er meget inspireret af ayurvedaen og terapien.

Læs Mere

Siliam Bjerre

hos mig vil du opleve yoga i øjenhøjde og få sat fokus på yogaens konkrete kropslige aspekter. Som jeg ser det, er moderne yoga en fusion af flere tider og flere kulturer.

Læs Mere

Stina Madelaire

Stina har i årenes løb stiftet bekendtskab med flere forskellige typer af yoga og hendes undervisningsstil er et mix af alt det bedste, men primært inspireret af Iyengar yogaens grundighed og Anusara yogaens hjerteorienterede tilgang og legende udtryk.

Læs Mere

Ulla Stenfors

Ejer af Dansk Yoga Center i Kronprinsessegade (www.danskyogacenter.dk).

Læs Mere

Bente Ebbesen

Yoga – verdens bedste rejsefælle Læs Mere

Kommentarer