Yogalærer uddannelse

Drømmer du om at blive yogalærer og går du og overvejer at tage en yogalærer-uddannelse så kig her.

Der er efterhånden en del uddannelse at vælge imellem. Du skal overveje transporttid, pris og længde. Men det er ligeså vigtigt at tænke på yogatypen, lærerne og undervisningssstilen.  Se de forskellige uddannelser her på yogatid.dk og læs anbefalingerne. Har du allerede erfaringer med en fantastisk yogalæreruddannelse, og har du lyst til at fortælle om det, så kontakt yogatid.dk på: mail@yogatid.dk.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde den uddannelse som du trives på.

Bliv Kontor-Yoga instruktør

Er du behandler eller instruktør og måske allerede selvstændig - eller med et ønske om at blive det? Og kunne du tænke dig at tilbyde Kontor-Yoga til virksomheder i dit område?

Læs Mere

Bliv Senior-Yoga Instruktør

Senior-Yogas intensive uddannelse giver dig redskaberne til at instruere seniorer i yoga under hensyntagen til de aldersbetingede udfordringer.Seniorer udgør en voksende del af befolkningen. Også de ønsker at opleve glæden ved yoga og dens helbredsfremmende og forebyggende gevinsterSenior-Yoga er øvelser,...

Læs Mere

Efteruddannelse med Godfrey Devereux

Take your classes to the next level with one of Europe’s top teachers. Godfrey Devereux has taught since 1977, published 4 yoga books and trained hundreds of international yoga teachers.

Læs Mere

Kreativ Yoga Skole

En investering i livet - 2-årig Yogalærer uddannelse med Aase Kristensen og Kirsten Slots

På Kreativ Yogaskole har vi mere end 30 års erfaring med at uddanne yogalærere. På den 2-årige uddannelse får du et indgående kendskab til yoga og grundig erfaring med yogaøvelserne.

Læs Mere

Lille Yogahus/Kids Yoga Foundation Danmark – Børneyogalærer uddannelse

* Overvejer du at arbejde med børn og yoga og/eller udvide dit faglige og personlige repertoire? * Ønsker du at give børn og unge i dit liv et stærkt fundament for sunde vaner, holdninger og udvikling for livet? * Eller/og - vil du lære mere om, hvad yoga i børnehøjde er for en sjov størrelse?

Læs Mere

Nalini Yoga Teacher Training

En yogalæreruddannelse er en intens og spændende oplevelse, der giver dig mulighed for at gå i dybden med din egen yoga-praksis. Ønsker du at undervise, er jobbet som yogalærer en mulighed for at dele din yoga-passion med andre, inspirere til positive foran- dringer og at gøre en forskel til det bedre.

Læs Mere

Prana Yoga Shalas Mesterlære

Hos Prana Yoga Shala har vi siden marts i år genoplivet og moderniseret den traditionelle måde at blive yogalærer på: Igennem langvarig og vedvarende praksis hos en lærer og igennem fordybelsen i ens egen praksis og med lærerens hjælp bliver man efterhånden parat til selv at indtage lærerens rolle.

Læs Mere

Skift karriere og lev din passion

Stina sagde et ’godt’ job op for at realisere drømmen om at blive yogalærer. Læs hendes historie og lær af hendes erfaringer.

Stina sagde et ’godt’ job op for at realisere drømmen om at blive yogalærer.

Læs Mere

YOGAMUDRA Yogalærer uddannelse

Fordybelse i yoga gennem 5½ intense måneder.

Den første uddannelse i Danmark, som tager udgangspunkt i Ashtanga vinyasa yogaens dynamiske flow.

Læs Mere

YogaZensations 200 timers Prana Flow yoga uddannelse

International teacher training, taught in Danish and English.

Læs Mere

Skoler i udlandet

Vi har endnu ikke opdateret denne side med udenlandske skoler, men vil meget gerne have dine inputs hvis du har gode erfaringer fra andre lande. Er du stødt på en fantastisk yogaskole, et genialt kursus eller en bemærkelsesværdig yogalærer i udlandet,... Læs Mere

Kommentarer